Skip to content

Навчання водінню на автоматі, точніше сказати, наявність такої можливості є одним з факторів при виборі автошколи в Луцьку. Переглядаючи рекомендації та відгуки про тій чи іншій школі, майбутні автолюбителі завжди цікавляться маркою і технічними характеристиками машин, якими володіє автошкола. Другим і третім питанням буде вартість послуг і місце розташування майданчика для водіння. Проте головний аспект – кваліфікація інструкторів. Навчання водінню на автоматі набагато легше, ніж на механічній коробці передач, але для людини, взагалі недосвідченого в питаннях водіння, це не грає ролі. Головне, щоб інструктор зміг в доступній формі пояснити ази керування автомобілем і прищепити необхідні навички.

Навчання водінню на автоматі в автошколі «АС» в Луцьку
Навчання водінню на автоматі або на механіці починається з теорії, яка включає в себе не тільки інформацію про пристрій автоматичної і механічної коробки передач, але і відомості про конструкції автомобіля в цілому, щоб ви мали уявлення, на чому ви їздите. Перевагою автоматики є самостійний вибір автомобілем необхідного передавального числа в залежності від умов руху, тобто машина сама вибирає потрібну передачу. Коробка автомат значно скорочує кількість «рухів» водія, що дуже зручно, особливо новачкам. З автоматичною коробкою навіть недосвідчений водій буде вести автомобіль без ривків і різких зупинок, адже вона сама, за допомогою спеціальних режимів парковки, заднього ходу, тихого ходу або режиму спорт, задасть потрібний режим руху автомобіля або виконає роль ручного гальма на короткочасної стоянці.

Дуже зручно, що в автошколі «АС», початківець автомобіліст отримає можливість спробувати себе на машинах з обома коробками, на випадок, якщо ви ще не визначилися остаточно, яку машину будете купувати. Наприклад, любителі серйозних машин з постійною потребою в зниженій передачі, частіше схиляються до механічної коробки передач. А ніжні дівчата, які віддають перевагу легкі седани, звичайно, виберуть для себе автоматику. Навчання водінню на автоматі дає переваги для «слабкої статі» і для тих, хто не має ніяких навичок водіння. Іноді в стані паніки недосвідчений водій може зробити фатальну помилку, а автоматична коробка передач позбавить його від невірного кроку. Досвідчений інструктор завжди дохідливо пояснить всі переваги і недоліки автоматики і механіки і, орієнтуючись на склад характеру абітурієнта, допоможе вибрати оптимальний для вас варіант.

Інші статті

Навчання водінню на АКПП в Луцьку

Навчання водінню на автоматі, точніше сказати, наявність такої можливості є одним з факторів при виборі автошколи в Луцьку.

Школа підвищення водійської майстерності

Підвищення водійської майстерності в автошколі «АС» м. Луцька — можливість перетворитися з формального автомобіліста в повноцінного учасника дорожнього руху.

Водійські права підкатегорії «С1» в Луцьку

Іншими словами, в цей розділ потрапляють вантажівки середніх розмірів, у ваговому діапазоні від 3,5 до 7,5 тис. кг., З можливістю приєднання причепа до 750 кг.