Skip to content

Категорія C1E

Для початку навчання на категорію C1E потрібно: вік 19 років, стаж водіння категорією C1 1 рік, паспорт, довідка з місця реєстрації, ідентифікаційний код, 2 фото 3х4, медична довідка.

Адреса: 43000, Україна, Волинська обл., Луцьк, Карбишева, 1

Опис:

Автошкола АС запрошує усіх бажаючих записатися на навчання в автошколу у Луцьку, та отримати водійське посвідчення категорії С1Е надає право на керування транспортом категорії “С1“, вага якого становить від 3,5 тонн до 7,5 тонн, зчепленого з причепом, маса якого перевищує 750 кілограмів, але не перевищує маси автомобіля без навантаження. Головна умова даного складу, це щоб сумарна вага не перевищував 12 тонн

Причіп – транспортний засіб, призначений для руху тільки в з’єднанні з іншим транспортним засобом. Для його експлуатації необхідно мати водійське посвідчення категорії «С1Е».

Якісне навчання на водійське посвідчення у Луцьку на категорію «С1Е» можна пройти в автошколі «АС». Професійні інструктори навчать управлінню вантажним автомобілем з причіпом в умовах міського дорожнього руху.

Дадаткова інформація:
Для підготовки на цю категорію потрібна наявність посвідчення водія категорії С та навички керування транспортними засобами відповідної категорії більше одного року протягом останнього часу.

Орієнтовний термін навчання 1.5 місяці

37 годин теорії + практика – 2500 грн

Практика 10 виїздів з інструктором*

*ціна одного виїзда еквівалентна 8 літрам палива